Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівські автобуси хоче купувати Кувейт

Інвестори із Кувейту мають намір купувати електроавтобуси львівського ПАТ «Концерн Електрон», який є провідним вітчизняним виробником електричного обладнання. Представники арабської Держави також зацікавлені інвестувати у розвиток оздоровчого туризму та мінеральних вод на Львівщині, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зустріч голови Львівської ОДА Олега Синютки та заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України Михайла Тітарчука із генеральним директором компанії «J&N General Trading&Contracting Co» шейхом Джасемом Ас-Сабаха відбулася сьогодні, 6 квітня.

«Електрон» сьогодні є компанією, яка має довгу та позитивну історію розвитку. І продукція, з якою вона «виходить» на ринок, в тому числі і електротранспорт, є надзвичайно конкурентною», - наголосив очільник Львівщини Олег Синютка.

Заступник міністра також додав, що Львівщина – це одна із найпотужніших областей України. «На сьогодні потужності обох країн не використовуються у повному обсязі, тому маємо лише розвивати нашу співпрацю, - зазначив Михайло Тітарчук. - Ви можете розраховувати на підтримку щодо інвестування в українську економіку, особливо це стосується Львівщини».

За словами шейха Джасема Ас-Сабаха, його держава найбільше зацікавлена інвестувати в оздоровчий туризм, а також використання мінеральних вод.

Серед інших напрямків, що можуть зацікавити гостя з Кувейту, Олег Синютка запропонував інвестувати у сільське господарство, розвиток готельної та туристичної інфраструктури у гірських регіонах області.  «На Львівщині дуже сприятливий інвестиційний клімат і ми готові представити вам наші пропозиції із тих галузей, що вас зацікавлять», - наголосив він.

На завершення зустрічі шейху Джасему Ас-Сабаха передали для ознайомлення інвестиційні пропозиції, котрі напрацювали фахівці управління інвестиційної політики ОДА. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ