Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

Львівські депутати не задоволені роботою ОДА зі створення робочих місць в шахтарських районах

Відбулося розширене засідання постійної комісії Львівської обласної ради з питань контролю за ефективністю виконання державних і обласних програм та рішень. Депутати обговорили виконання Програми “Про створення нових робочих місць для забезпечення зайнятості населення вугледобувних регіонів” за 2010-2011 роки, повідомилапрес-сдужба Львівської облради.

На засідання були запрошені заступник голови обласної державної адміністрації Іван Стефанишин, представники управління соціального захисту, управління промислової політики та інновацій, управління агропромислового розвитку та Львівського обласного центру зайнятості. В роботі комісії також взяли участь Директор асоціації роботодавців Львівської області Зеновій Бермес, голова Ради Львівського обласного об'єднання організацій роботодавців Іван Ривак та представники підприємств, які перемогли в тендері у 2010-2011 роках – ТзОВ “Галицька здоба”,ТзОВ “ДЮНА-ВЕСТ” та державного підприємства “Жовківське лісове господарство”.

І депутати, і представники підприємств наголошували на непрозорості оголошення та проведення конкурсу на відбір бізнес-планів для фінансування за програмою. Незрозумілою залишилася мотивація членів тендерної комісії, яка визначала переможців. Також депутати наголошували на тому, що комісія визначила переможцями підприємства, які, в переважній більшості, жодним чином не пов'язані з вугледобувними районами. Також великі сумніви викликає кількість задекларованих нових робочих місць.

За результатами слухань депутати визнали роботу Львівської обласної державної адміністрації з впровадження та реалізації Програми “Про створення нових робочих місць для забезпечення зайнятості населення вугледобувних регіонів” за 2010-2011 роки незадовільною.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ