Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Львівські ІТ-компанії збирають кошти на обладнання для лікування онкохворих дітей

Нещодавноу більшості ІТ-компаній Львова стартувала акція «Львівське ІТ – для онкохворих дітей на Миколая». Метою акції є збір коштів для придбання гематологічного аналізатора для «Західноукраїнського спеціалізованого медичного дитячого центру», що у Львові, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Із приходом Різдвяних та Новорічних свят усі задумуються над тим, як можна принести свято не лише у свої домівки, але й до тих, кому бракує тепла та святкового настрою. Незважаючи на те, що кожна із компаній має внутрішні соціальні акції, цього року ІТ-спільнота Львова об’єдналась задля спільної мети.

Акція полягає у зборі коштів на геманалізатор – прилад, що допомагає робити надточні аналізи крові для онкохворих дітей, що є часто критичним для пацієнтів.У цей час, таких дітей в центрі є близько півсотні. У Львові відсутній такий прилад взагалі, тому потрібні аналізи проводять у Києві, що приносить труднощі у роботу медичних працівників. Для лікарні придбати такий прилад є дуже складно, тому львівські ІТ-компанії спільно з Благодійним Фондом «Крила Надії» вирішили допомогти втілити такий проект у життя. Збір коштів проводиться через скриньки, розміщені в офісах компаній, а також через банківські рахунки Благодійного Фонду, на які можна перевести кошти.

«Ми вважаємо, що така спільна акція допоможе працівникам наших компаній відчути себе частиною одної великої спільноти. А також зрозуміти, що маленька справа кожного може здійснити одну велику мету», - каже керівник відділу рекрутингу компаніїLohikaLTD Лариса Олійник.

До акції долучились компанії: Conscensia, Lohika, Eleks, N-iX, Artfulbits, Malkos,OnApp, UK2Group, GlobalLogic, Rebbix, Nravo (Meni.mobi), ABTO Software, Skelia, EPAM, Intellias, Symphony Solutions, Perfectial, Maytech, SoftServe, Limelight Networks, Taran Studio.

Офіційна сторінка спільноти у Facebook: https://www.facebook.com/ITMykolay

Сайт Благодійного Фонду «Крила Надії» із реквізитами: http://krylanadiyi.org.ua/

Реквізити для надання допомоги:

БФ «Крила надії»

ЦФ ПАТ «Кредо Банк», м.Львів

МФО 325365

ЄДРПОУ 35620901

Рахунок 2600001336292

Призначення платежу: Добровільна пожертва 

БФ «Крила надії»

Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів

МФО 325321

ЄДРПОУ 35620901

Рахунок 26000060442841

Призначення платежу: Добровільна пожертва

-

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ