Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівські лучники - володарі Гран-Прі Європи

Цими днями В місті Легница (Польща) завершилися представницькі міжнародні змагання зі стрільби з лука – Гран-Прі Європи. Цьогоріч у них позмагалися 154 кращих спортсмени континенту (97 чоловіків та 57 жінок), які представляли команди 37 країн Європи. Про це інформують в управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Кращим у складі збірної команди українських лучників став львів’янин Георгій Іваницький.

У командній першості серед чоловіків збірна України у фіналі перемогла команду Росії та здобувала титул володаря Гран-Прі Європи зі стрільби з лука 2017 року.

Також потішила здобутками в особистій першості серед жінок львів’янка Вероніка Марченко. Вона виборола бронзову нагороду Гран-прі Європи серед жінок.

У стрільбі з блочного лука у командних змаганнях команда жінок у складі Олени Борисенко (Харківська обл.), Вікторії Д’якової та Тетяни Познякової (м.Київ) у фіналі здобула перемогу над лідерами кваліфікації - командою Італії.

Загалом на цих змаганнях збірна України зі стрільби з лука здобула 2 золоті, 1 срібну та 1 бронзову нагороди та виборола ІІ загальнокомандне місце.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ