Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські маршрутки стали „дисциплінованими”: штраф за зупинку у невідповідному місці – 255-340 грн

Водії львівських маршруток з 17 листопада, відколи стали чинними нові штрафи за порушення правил дорожнього руху, стараються зупинятися тільки на зупинках. Адже, згідно з новим законодавством, за зупинку транспорту у невідповідному місці водію доведеться сплатити штраф у розмірі 255 – 340 грн. Про це сьогодні, 19 листопада, у коментарі „Гал-info” повідомила прес-секретар УДАІ у Львівській області Світлана Добровольська.

„Водії машрутних таксі ніколи не мали права зупинятися у місцях, не відведених для цього, проте до нових штрафів за порушення правил дорожнього руху, суми були дуже мізерними і водії не зважали на це. Ще кілька днів водіїв не штрафуватимуть за зупинку у місці, яке не вказане на карті маршруту, адже на даний момент працівники ДАІ складають протоколи тільки за грубі правопорушення”, - зазначила Світлана Добровольська і додала, що водіям просто дали час освоїтися з новим законодавством.
Окрім того, Світлана Добровольська наголосила, що за викид автомобілем газу з перевищеним рівнем шкідливих речовин водієві доведеться сплатити 510 – 850 грн., а для юридичної особи сума штрафу становить 1360 – 1700 грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ