Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські митники вилучили у мешканця Сімферополя більше 200 грамів наркотичних речовин

Західна регіональна митниця порушила кримінальну справу за фактом незаконного перевезення наркотичних засобів. Про це „Гал-info” повідомили в прес-службі митниці.
Нещодавно в зону контролю митного поста «Мостиська» Західної регіональної митниці автомобілем «Рено» заїхав 40-річний мешканець Сімферополя, що прямував у Республіку Польща з приватною поїздкою.
Після заповнення митної декларації митники, в яких виникли сумніви щодо правдивості поданих відомостей, провели детальніший огляд транспортного засобу.
Під декоративним килимком біля переднього сидіння працівники митниці виявили два полімерні чорні пакетики розміром 10Х14 см та 30Х36 см, в яких були 23,11 гр подрібненої речовини зеленого кольору та 206,43 гр подрібненої речовини коричнево-зеленого кольору.
 Згідно з висновком спеціаліста, виявлена подрібнена речовина зеленого та коричнево-зеленого кольору виявилася маріхуаною, яка належить до особливо небезпечних наркотичних засобів заборонених для обігу.
За фактом спроби незаконного переміщення наркотичних засобів за ознаками  злочину,   передбаченого ч. 2  ст. 15 та ч. 2 ст. 305 КК  України, 12 листопада 2007 року заступник начальника Західної регіональної митниці порушив кримінальну справу.
Відповідно до ст. 305 Кримінального кодексу України, контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів, тобто їх переміщення через митний кордон України поза митним контролем або з приховуванням від митного контролю, карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів, що були предметом контрабанди.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ