Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські парки обробляють від кліщів

Завтра, 18 травня, Обласним комунальним підприємством профілактичної дезінфекції на території парків «Високий Замок», «Стрийський» та «Снопківський» буде проведено перший етап акарацидної обробки. Відтак мешканців закликають утриматись від відвідування згаданих парків протягом 3 днів: з 18 до 20 травня, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Цей захід буде проведено з метою мінімізації випадків укусів кліщами мешканців у міських парках та запобігання можливості виникнення та розповсюдження вірусного кліщового енцефаліту хвороби Лайма.

Також таке оброблення заплановано провести на території парків: «Горіховий Гай», «700 річчя Львова», «Залізна Вода», Імені Папи Римського Івана-Павла ІІ та лісопарку «Погулянка». Дата проведення буде визначена відповідно до погодних умов», - повідомили в управлінні екології та ландшафтного планування.

Управління екології та ландшафтного планування закликає мешканців поставитись із розумінням до незручностей, які виникли під час проведення акараційної обробки, та утриматись від відвідування згаданих парків протягом 3 днів: з 18.05.2017 до 20.05.2017.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ