Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівські перевізники оновили 55% транспортних засобів

Станом на перше листопада, за даними управління транспорту і зв’язку ЛМР, перевізники оновили 55% транспортних засобів. До першого кварталу наступного року перевізників зобов’язали закінчити оновлення – повідомили „Гал-іnfо” в прес-службі Львівської міської ради.
Для поліпшення ситуації з паркування автотранспорту начальник управління транспорту і зв’язку Микола Шкурган вважає за потрібне напрацювати механізм притягнення до відповідальності порушників сплати паркувального збору. “Потрібно застосовувати евакуатори до тих, хто паркується з порушенням Правил дорожнього руху. Також потрібно застосовувати декоративні інженерні пристрої для унеможливлення паркування  транспорту в центральній частині міста на тротуарах. Крім того, варто будувати багаторівневі наземно-підземні автостоянки максимально наближено до центральної чаcтини міста”, - каже Микола Шкурган.
 Для аналізу пасажиропотоків потрібно залучити фахівців НУ “Львівська політехніка”, управління транспорту повідомляє, що для цього у міському бюджеті на 2007 рік треба передбачити 80 тис. грн.
 Протягом цього року для розвантаження центральної частини міста, зокрема для зменшення заторів, з центру виведено проходження восьми міських автобусних маршрутів - № 7-а, 13, 17, 36, 53, 61, 78, 81 (усього 106 одиниць техніки).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ