Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівські перевізники вважають оптимальним тариф на перевезення у розмірі 1,5 грн

Нові тарифи на перевезення у Львові міська влада пообіцяла затвердити 7 грудня на виконкомі. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив Андрій Корчинський, голова Асоціації вільних профспілок автотранспортників України.
За словами заступника голови Вільної профспілки пасажирських перевізників міста Львова Ігоря Головки, відповідно до розрахунків, які подали перевізники та директори автопарків, у жодному випадку немає ціни, нижчої 1,5 грн. Перевізники стверджують, що ця ціна є оптимальною.
„Ми готові продовжувати переговори із владою й надалі, але якщо тарифи не піднімуть до 1,5 грн, перевізники підпишуть колективну угоду, а також ми будемо ставити питання про відшкодування за проїзд пільговиків”, - про це розповів Ігор Головка.
За словами Андрія Корчинського, подання на підвищення тарифів перевізники подавали ще з минулого року. „Наші подання не розглядались і постійно повідомлялось, що вони є необгрунтованими. Тільки тепер ми побачили, що почалися переговори”, - сказав Андрій Корчинський. Він наголосив, що влада намагалася зіштовхнути перевізників та пасажирів для вирішення проблеми підвищення тарифів на проїзд.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ