Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівські податківці виявлили 81 випадок виплати заробітної плати за рахунок «тіньових» коштів

З початку цього року з питань порушення податкового законодавства при виплаті заробітної плати перевірками було охоплено 428 суб’єктів господарювання – фізичних осіб. За наслідками перевірок донараховано 1470,6 тис. грн. податку з доходів фізичних осіб та штрафних санкцій.
В результаті проведених перевірок виявлено 81 випадок виплати заробітної плати СГД – фізичними особами за рахунок «тіньових» коштів, 185 випадків надання матеріальних та соціальних благ без утримання податку.

Проведено 715 перевірок підприємств, установ, організацій, які виплачували заробітну плату з порушенням діючого податкового законодавства. За результатами проведеної роботи донараховано 1979 тис. грн.

За результатами проведених перевірок виявлено 325 випадків надання матеріальних та соціальних благ юридичними особами без утримання податку з доходів фізичних осіб.

З початку року погашено заборгованість по виплаті заробітної плати в сумі 7902 тис. грн., додатково надійшло податку з доходів фізичних осіб – 1042,7 тис. грн. Передано 66 інформаційних матеріалів в прокуратуру для відповідного реагування.

            Про це «Гал-info» повідомили у відділі громадських зв’язків ДПА у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ