Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівські податківці затримали підприємця, що збирався обдурити державу на 700 тисяч гривень

Податкова міліція ДПА у Львівській області скерувала у прокуратуру кримінальну справу, порушену проти підприємця, який, будучи засновником та одночасно директором приватного підприємства, намагався заволодіти бюджетними коштами, що підлягали відшкодуванню з бюджету по податку на додану вартість, на загальну суму понад 700 тисяч гривень, яка відноситься до особливо великих розмірів. Про це «Гал-info» повідомили у відділі зв‘язків з громадськістю ДПА у Львівській області.
Крім цього, підозрюваний, будучи службовою особою підприємства, склав завідомо неправдиві офіційні документи та податкову звітність приватного підприємства, яку було подано в Городоцьку МДПІ, і таким чином вчинив злочин, передбачений ч.1 ст.366 КК України.
«У період ІV кварталу 2003 року, підприємець не забезпечив належного ведення бухгалтерського та податкового обліку, а зазначенні дії призвели до завдання шкоди державним інтересам на суму 143,3 тисяч гривень у вигляді несплачених податків, що спричинило тяжкі наслідки державним інтересам. Таким чином, він своїми діяннями вчинив службову недбалість, і за це заслуговує на покарання», -- зазначили в ДПА.
Кримінальна справа скерована прокурору Львівської області з обвинувальним висновком для подальшого скерування до суду.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ