Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львівські поліграфісти та обласні чиновники презентуватимуть реставраційне обладнання

20 лютого 2007 року творчий колектив львівських співробітників ВАТ «Український науково-дослідний інститут поліграфічної промисловості ім.. Т.Г.Шевченка» разом з представниками Львівської облдержадміністрації презентуватимуть реставраційне обладнання у виставковій залі Музею історії релігії. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської ОДА.
 Досвід роботи провідних закордонних фірм зі створення реставраційного обладнання, здійснення маркетингових досліджень у міжвідомчих центрах реставрації, консервації та репрографії дав можливість співробітникам ВАТ «Український науково-дослідний інститут поліграфічної промисловості ім.. Т.Г.Шевченка» проводити науково-дослідні роботи по створенню системного науково-технічного забезпечення реставраційних процесів.
Впродовж останніх 14 років творчий колектив співробітників цього інституту розробляє та вдосконалює реставраційне обладнання та інструменти, комплекс якого уже передано для реставраційних потреб Львівській науковій бібліотеці імені В.Стефаника НАН України, Національній бібліотеці України імені В.І.Вернадського.
Науково-дослідний інститут поліграфічної промисловості спільно з Управлінням у справах поліграфії та телерадіопростору Львівської обласної державної адміністрації та при фінансовій підтримці ЛОДА успішно реалізує Регіональну програму відновлення стародруків «Створення комплексної системи реставраційного обладнання для оснащення реставраційних центрів Львівського регіону на період до 2009».
Відповідно до цієї програми розроблено та доставлено обладнання для відділу реставрації Львівського музею історії релігії. Це перший комплекс обладнання наданий саме музеям.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ