Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські правоохоронці затримали росіянина, що вчинив особливо тяжкі злочини на території Росії

Працівниками міліції Львівської області затриманий громадянин Російської Федерації, який вчинив особливо тяжкі злочини на території Росії – повідомили „Гал-іnfо” у ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.

Молодий уродженець Казахстану зростав у повноцінній сім’ї, але після смерті матері покинув рідний дім в Росії, оскільки все родинне майно було намарно розтрачено батьком. В солдатські роки молодий хлопчина встиг одружитися і стати батьком, а також заробити чотири роки ув’язнення за грабіж. Під час життя за гратами він втратив сім’ю, родину підтримку і навчився жити поза законним життям. Щоб заробити собі кошти на прожиття, молодик підзаробляв на різних роботах. Але довго не затримувався на одному місці, тому що полюбляв привласнювати чуже майно. Такий спосіб життя і заробітку привело його до легковажності щодо своєї долі і зловживання спиртними напоями.
 Перебуваючи в Кемерівській області на теренах Росії, у гостях в своїх знайомих, молодик знаходячись у нетверезому стані, вирішив віддячити їм за гостину. Він вбив господарів будинку разом з їхньою малолітньою дочкою, яку перед тим зґвалтував. Це страшне потрійне  вбивство його не зупинило, а надало сміливості, знову ж у стані алкогольного сп’яніння, вчинити наступні два вбивства. Приходивши до тями  на наступний день, він сам собі не міг пояснити свої страшні вчинки, а також пригадати, що саме сталося.
33-річний чоловік сховався від правосуддя Росії на території України.
Правоохоронними органами Львівської області було отримано інформацію, що з’явилася невідома особа, яка шукає канал для нелегального виїзду за кордон. Завдяки професійності і оперативному реагуванню правоохоронців дана особа була затримана та доставлена в приймальник – розподільник м. Львова. Так як документів, що засвідчують особу при затриманому не було, а називав він себе різними іменами, це насторожило працівників міліції і почалася ретельна перевірка даної особи. В результаті якої було встановлено, що його шукають правоохоронці Росії за скоєння тяжких злочинів. Наразі проводиться перевірка на причетність затриманої особи до злочинів на території України. А також вирішується питання про передачу злочинця в руки правосуддя Росії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ