Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські ресторани та готелі знизять на 50% ціни, щоб привабити туристів

Львівські ресторатори та готелі знижують ціни, щоб привабити туристів. Зокрема для тих туристів, які завітають до Львова з 19 до 20 грудня, чекають 50% знижки у готелях, рестораціях, туристичних агенціях та в розважальних закладах Львова. Про це повідомила прес-служба Львівської ми міської ради.

 

З 19 до 20 грудня у Львові буде проходити промоційна акція «Вихідні у Львові за півціни». Готелі, ресторани, кав’ярні, туристичні компанії, розважальні комплекси пропонуватимуть протягом двох днів відвідувачам 50% знижки на свої послуги та товари. Повний перелік учасників та деталі їхньої участі в акції буде розміщено на сайті Львівської міської ради. Реклама акції «Вихідні у Львові за півціни» а також промоція подальших зимових святкувань у Львові буде розміщена у кінотеатрах великих міст України, на телебаченні та в інтернеті. Інформація про акцію буде розіслана українським та закордонним туристичним компаніям, санаторіям, туристично-інформаційним центрам для формування турів до Львова. Організаторами цього проекту є Львівська міська рада спільно з представниками туристичної сфери м. Львова.

 

Розпочнуться зимові святкування в місті вже в першій декаді грудні. З 11 грудня до 30 січня на пр. Свободи та пл. Ринок буде проходити «Львівський різдвяний ярмарок». На ярмарку гості та мешканці міста зможуть придбати подарунки, львівські солодощі, вишиванки та інші вироби давніх українських ремесел. Також вздовж музею «Арсенал» різдвяні дарунки можна буде придбати з 11 грудня до 20 грудня на «Миколаївському ярмарку». 19 грудня в місті урочисто відкриють міську ялинку. З 18 до 20 грудня у музеї народної архітектури та побуту (вул. Чернеча Гора, 1) проходитиме фестиваль «Святий Миколай в гаю».

 

З 6 до 21 січня мешканці та гості міста матимуть змогу відвідати фестиваль «Різдво у Львові». Фестиваль буде проходити у центральній частині міста. Традиційно 6 січня на площі Ринок встановлять велику Різдвяну шопку, на пр. Свободи - Різдвяного дідуха. Протягом Різдвяних свят на площі Ринок та в Шевченківському гаю буде проходити безліч веселих забав, частувань та лунатиме різдвяна коляда.  З 8 до 10 січня в місті втретє відбудеться «Свято Пампуха». 9 січня в рамках свята на пл. Ринок відбуватиметься парад вертепів.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ