Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Cуспільство

Львівські школярі передадуть військовим 5000 грн

Завтра, 28 жовтня, об 11.00 годині у Львові на вулиці Винниченка, 16 (біля Координаційного штабу допомоги фронту) учні СЗШ №63 м. Львова передадуть 5000 гривень на потреби військовослужбовців. Повідомили у прес-службі Львівської облради.

Разом з учнями школи – представниками учнівського парламенту, підтримати військовослужбовців також прийде педагог-організатор навчального закладу Орислава Шуберт.

Зауважимо, що нещодавно у середній загальноосвітній школі №63 міста Львова діти зі своїми батьками організували та провели ярмарок, під час якого продавали власноруч виготовлену випічку. В рамках такого заходу школярам вдалося зібрати 5000 гривень, які вони хочуть передати на потреби військовослужбових.

З цього приводу представники школи звернулися до Львівської обласної ради з проханням допомогти організувати зустріч дітей з представникамиКоординаційного штабу допомоги фронту, що діє в приміщеннях Львівської обласної ради, а саме – на вулиці Винниченка, 16.

Відповідно, вже завтра, 28 жовтня, діти та їхній педагог-організатор Орислава Шуберт зустрінуться з головою Львівської обласної ради Петром Колодієм, який особисто хоче привітати молодь з успішно проведеним ярмарком та подякувати дітям за активну участь у спільній українській справі.

У рамках завтрашньої акції школярі зустрінуться з координатором Координаційного штабу допомоги фронту Олегом Пелехатим, який запропонує дітям ознайомитися із списком необхідних для військовослужбовців речей, щоби учні самостійно визначилися, що саме хотіли би купити для військових за зібрані кошти.

На цій зустрічі також будуть представники військових частин, які окремо озвучать інформацію про те, що саме необхідно закупити для військовослужбовців, які нині проходять службу в зоні АТО.

На зустріч із дітьми також запрошено директора Львівського державного цирку Романа Пришляка, який зголосився надати найактивнішим представникам учнівського парламенту СЗШ №63 м. Львова квитки на одну із вистав, яка відбудеться у цирку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ