Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські студенти вивчають англійську, спілкуючись з іноземцями

17 вересня у Львові стартує проект Language School від міжнародної організації AIESEC у Львові. Language School – це проект, спрямований на студентів, які прагнуть покращити свій рівень володіння англійською мовою, і поспілкуватись з цікавими людьми з різних країн світу. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Молодіжна організація AIESEC дає можливість поспілкуватися студентам 1-4 курсів вищих навчальних закладів з іноземцями, почути англійську мову він носія мови, познайомитися з цікавими людьми і завести нових друзів у проекті Language School, що проходитиме 15 вересня – 28 жовтня 2012 року. Варто зазначити, що проект організовується не вперше, і він вже встиг полюбитись у Львові. Кожен, хто брав участь у програмі Language School, залишився задоволеним», - каже організатор проекту Language School Анна Вах.

Також для всіх охочих є можливість стати Host Family, тобто прийняти іноземця у свою сім’ю на час проведення проекту, тим самим вивчати мову 24 години на добу, 7 днів на тиждень. Взявши стажера до себе додому, буде змога відвідувати заняття безкоштовно.

Заповнити аплікаційну форму можна на сайті: http://ua.join-aiesec.com.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ