Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівські ветерани – призери Кубка та чемпіонату України з футзалу

Ветерани львівських «ТВД «та «Енергії», збірної Яворівського району, а також «Рочина» з Соснівки стали призерами Кубка та чемпіонату України з футзалу серед ветеранів. Всеукраїнські ветеранські змагання відбулися в Одесі у трьох вікових категоріях – старші 40, 50 та 60 років.

У віковій категорії «40+» команди боролися за Кубок України, оскільки не так давно неймовірно цікавий чемпіонат у цій категорії добіг до свого завершення. Нагадаємо, його переможцем стали гравці одеського «Чорного моря».  

У Кубку України львівському «ТВД» лише одного кроку не вистачило для того, щоб здобути заповітний трофей. У фінальному поєдинку оновлена львівська команда лише в серії пенальті поступилася ветеранам одеського «Чорного Моря». Основний час матчу завершився внічию 1:1. Кращим гравцем турніру було визнано знаного львівського майстра, новачка ТВД Євгена Москвіна.  

У категорії «50+» та «60+» відбулися вирішальні матчі чемпіонату України. Ветерани соснівського «Рочина» («50+») вибороли бронзові нагороди першості. За вихід до фіналу представник Львівщини поступився переможцю змагань одеському «Чорному Морю» - 0:4.  

Львівська «Енергія» («60+») також задовольнилася бронзовими нагородами першості. У півфіналі «енергетики» програли чернігівській «Десні» - 0:3.

Окрім вищезгаданих змагань, в Одесі відбулися вирішальні матчі серед ветеранів і у першій лізі. Приємно, що у змаганнях категорії «50+» тріумфатором став представник Львівщини  збірна Яворівського району, яка у вирішальному матчі була сильнішою за команду з Вінничини - 2:1.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ