Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Львівські волонтери мають більше як 100 тис. грн боргу: активність людей спадає, а потреби бійців - зростають

Нині активність людей дуже знизилась: в Центр забезпечення військових приходять лише ті люди, які від самого початку допомагали військовим. Тим часом бійці, що не передовій. не припиняють звертатися до волонтерів за допомогою. Зараз у волонтерів просять теплий одяг, бушлати, термобілизну, рукавиці. Про це в коментарі Гал-інфо розповіла координатор Центру забезпечення військових Ірина Яремко.

«Нині наші бійці почали просити теплі речі: бушлати, термобілизну і навіть рукавиці. Вони добу стоять на блок-пості, а ночі стають холодними. Наразі у нас є багато потреб і недостатньо ресурсу, щоб їх закрити», - сказала Ірина Яремко.

За її словами, Центр забезпечення наразі має більше як 100 тис грн. боргу.

«У нас в Центрі забезпечення є комплекти форми, теплі куртки, і я не знаю, чи роздавати їх військовим, чи віддати назад виробнику, адже за три місяці ми не змогли відшукати ресурс, щоб розрахуватися за це. Дуже складно приймати рішення, адже щодня приходять хлопці, які потребують допомоги», - сказала Ірина Яремко.

За її словами, наразі волонтери займають індивідуальними посилками, а на кінець вересня планують чергову поїздку в зону АТО.

Додамо, що Центра забезпечення військових за день приймає кілька десятків бійців.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ