Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівській міліції придбають два спецавтомобілі коштом обласного бюджету

Комісія з питань законності, дотримання прав людини та військових проблем розглянула уточнений перелік завдань та заходів Програми з питань безпеки та правопорядку на період підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, повідомила прес-служба Львівської облради.

Програма передбачає придбання спецтехніки для  управлінь МВС, МНС, СБУ та Внутрішніх військ у Львівській області. Загалом на заходи цієї програми в обласному бюджеті передбачено 950 тисяч гривень. За ці кошти планується придбати засоби індивідуального захисту пожежників та засоби зв'язку для правоохоронців. Також планується придбати два спецавтомобілі - для міліції та внутрішніх військ.

Окремі депутати висловили критичні зауваження щодо придбання комп’ютерів для управління Служби безпеки, передбаченого заходами. Однак більшістю голосів комісія погодила уточнений перелік завдань, заходів та показників Програми з питань безпеки та правопорядку на період підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи  2012 року з футболу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ