Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівській області створено 2152 виборчі дільниці

На наступній сесії Львівської обласної ради депутати розглянуть питання про матеріально-технічне та організаційне забезпечення діяльності виборчих комісій на виборах народних депутатів України 2012 року. Про це йшлося на засіданні президії Львівської обласної ради 31 серпня. Про це повідомила прес-служба ради.

Як зазначив голова Львівської обласної ради Олег Панькевич, до нього надійшли листи від голови Центральної виборчої комісії Володимира Шаповала та голови ЛОДА Михайла Костюка з проханням розглянути питання про підготовку та обладнання приміщень для роботи дільничних виборчих комісій, а також забезпечення їх охороною. Це питання внесли до порядку денного наступної сесії, однак Олег Панькевич звернувся з листом до голови Львівської облдержадміністрації, у якому просить вчасно надати пропозиції до проекту рішення, фінансове обґрунтування видатків на проведення виборів та пропозиції щодо уточнення показників обласного бюджету на 2012 рік, якщо в цьому буде необхідність.

Як йдеться у листах до обласної ради, у Львівській області створено 2152 виборчих дільниці та встановлено вимоги до приміщень дільничних виборчих комісій та приміщень для голосування. Приміщення, що надаються дільничним виборчим комісіям для забезпечення їх роботи, повинні мати не менше 2 робочих кімнат. При цьому площа кімнати для проведення засідань комісії повинна бути не менше 50 кв. м, іншої кімнати - не менше 20 кв. м. Приміщення дільничних виборчих комісій для забезпечення їх роботи та приміщеннядляголосуванняповиннівідповідати санітарнимі технічним нормам, встановленим законодавством України, а також мають бути забезпечені електропостачанням, засобами протипожежної безпеки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ