Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівській школі виділили 770 тисяч на ремонт

Аварійно-відновлювальні роботи у 44-тій школі планують завершити до середини серпня, - прес-центр ЛМР.

Сьогодні у мерії на засіданні міської комісії з питань ТЕБ і НС погодили рішення про виділення коштів з резервного фонду міського бюджету на проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт у СЗШ № 44, в якій на початку березня обвалилася залізобетонна балка на сходовій клітці між 2 і 3 поверхами. Загальна вартість відновлювальних робіт становить понад 770 тис. грн., і роботи у школі планують завершити до 15 серпня.

«В березні склалася аварійна ситуація в 44-тій школі, де обвалилася залізобетонна балка на сходовій клітці між 2-м і 3-м поверхом. У квітні було обстежено повністю всю будівлю школи і також сходові клітки, і було виготовлено проектно-кошторисну документацію на проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт. На даний час проект пройшов погодження по експертизі.  Загальна вартість робіт складає 771  753 грн.», - розповіла в.о. начальника управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.

Роботи виконуватиме ЛКП «Рембуд», з яким управління освіти уклало угоду. Як зазначив директор ЛКП «Рембуд» Віктор Писаренко, зараз ведуть роботи з підсилення двох сходових маршів, і закуплені необхідні елементи, з яких зроблять спеціальні підсилюючі конструкції. «Це найдешевший варіант з того, що ми розглядали, і до 15 серпня плануємо ці роботи завершити», - додав він.

Нагадаємо, 16 березня приблизно об 11.00 год. стався обвал опорної балки сходового маршу між 2 і 3 поверхами лівого крила СЗШ № 44. Ніхто з учнів і персоналу школи не постраждав. 17 березня міська комісія з питань ТЕБ і НС прийняла рішення оперативно провести відновлювальні роботи у СЗШ № 44 та обстежити всі школи і садочки міста. Для учнів, які навчалися у СЗШ №44, було організовано навчання в навчальних закладах, що розташовані поблизу школи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ