Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівського податківця піймали на хабарі у сумі 20 тисяч доларів

6 листопада 2008 року працівники відділу по боротьбі з корупцією в органах державної податкової служби ДПА у Львівській області за вимагання хабара в розмірі 20 тис. доларів США та отримання його частини в розмірі 3 тис. доларів США затримали «на гарячому» начальника управління оподаткування фізичних осіб однієї із державних податкових інспекцій м. Львова. Повідомили „Гал-іnfо” у відділі зв’язків з громадськістю ДПА у Львівській області.
«Послугою» за такі шалені гроші мало стати вирішення питання щодо складання позитивного акту планової документальної перевірки суб’єкта господарської діяльності – фізичної особи, яка проводилася іншою податковою інспекцією. З метою передачі службовим особам ДПІ, які проводили перевірку суб’єкта господарювання, вказана особа попередньо вже отримала частинами хабар в розмірах 6500 та 1000 доларів США.
За фактом одержання хабара 6 листопада 2008 року слідчим управлінням прокуратури Львівської області за матеріалами відділу по боротьбі з корупцією в ОДПС ДПА у Львівській області порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 368 КК України.
У цей час проводиться досудове слідство по вказаній кримінальній справі, в ході якого будуть викриті співвиконавці цього злочину.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ