Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівському ДАІ представили нового начальника

Сьогодні, 30 січня, в управлінні ДАІ у Львівській представили нового керівника – підполковника міліції Васильківа Федора Федоровича, повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Підполковника міліції Васильківа Федора Федоровича у Львів було переведено з управління ДАІ у Полтавській області, де він працював на посаді заступника начальника вказаного вище управління.

Представляв особовому складу управління ДАІ у Львівській нового керівника перший заступник начальника ГУ МВС України у Львівській області полковник міліції Канюка Валерій Євгенович, який, зокрема, зазначив, що Державтоінспекція Львівщини і надалі працюватиме над вирішенням питань, які ставить перед цією службою керівництво держави, керівництво МВС України та УДАІ МВС України.

Як повідомляло Гал-інфо, 14 січня начальник управління ДАІ Львівщини Андрій Карпінець написав рапорт на звільнення. 30 грудня у Львові призначили нового керівника обласної міліції Олександра Рудяка, який до того очолював міліцію Полтавщини.

Крім цього, як стало відомо агенції, очікується, що на роботу до Львова на відповідальні посади буде запрошено до 15 працівників з ГУ МВС у Полтавській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ