Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівських господинь запрошують на кулінарний конкурс

У Львові в рамках VIІІ Міського Свята Пампуха (7-11 січня) традиційно відбудеться «Конкурс господинь». До участі запрошують усіх господинь, які мають «фірмовий» рецепт власного різдвяного пампушка, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Журі обере найсмачніші, а господиню, яка їх приготувала, буде визнано «Найкращою господинею Львова 2015 року» та відзначено ціннимподарунком.

«Кожного року на конкурсі господинь з’являється все більша кількість учасниць, які демонструють власні кулінарні таланти та дивують смачними пампушками за власними рецептами. Якщо Ви пишаєтесь своїми родинними рецептами та готові розповісти про традиції святкування Різдва у своїй родині – ми радо запрошуємо вас на конкурс галицьких господинь», – зазначила Пані Пампухова (Тетяна Пелипець), офіційне обличчя та незмінна ведуча Свята Пампуха.

​​Для участі у Конкурсі необхідно заповнитиреєстраційну форму за посиланням: http://www.pampuh.lviv.ua/uk/gospodum/, прийти на Свято Пампуха, розказати про традиції святкування Різдва у своїй родині та почастувати пампушками журі конкурсу.

Нагадаємо, торік на Святі Пампуха до участі у конкурсі зголосилося аж 10 господинь, а це найбільша кількість учасниць за історію проведення свята. Найкращою господинею 2014 року стала Юлія Кудлата. Вона приготувала пампушки з ружею і маком, поділилася секретом приготування та представила їх в автентичному посуді, що було умовою конкурсу.

Також традиційно на Святі кожен охочий зможе долучитись до інших пампухових забав, серед яких: «Конкурс на найкращий вертеп» та «Конкурс чортів та ангелів».

Організатор: компанія «ДікАрт». Партнер Свята: Львівська свічкова мануфактура.Сайт Свята: www.pampuh.lviv.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ