Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівських науковців навчать ефективно презентувати свої проекти

У Львові стартував проект «Науковий тренінговий центр», метою якого є підвищення конкурентоспроможності львівських науковців шляхом тренування практичних навичок у написанні заявок на гранти, стипендії, написанні CV (резюме), супровідних листів, навчання мистецтву публічного виступу, побудові ефективної команди, психологічної мотивації працівників тощо, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

 Засновниками тренінгового центру є Львівська Обласна Громадська Організація «Центр розвитку науки» при підтримці «Кластеру науки» та Львівського ЦНТЕІ (Центру науково-технічної та економічної інформації).

 

З 30 листопада до 5 грудня «Науковий тренінговий центр» проведе ряд тренінгів.  Тематичне спрямування тренінгів – написання резюме, ознайомлення з правовими аспектами наукової діяльності, отримання грантів, тощо.

 

Відтак, 20 листопада було розпочато прийом заявок на участь у тренінгах. Наукова громадськість  - молоді науковці і студенти - одразу зацікавилась проектом - за перший день організацією було отримано 19 анкет учасників. Всього станом на середу прийнято більш ніж 150 анкет, в т.ч. більше 130 від мешканців Львова і Львівської області, решта – з інших регіонів України (Київ, Харків, Луцьк, Тернопіль). Із загальної кількості місцевих аплікантів найбільша частка заяв припадає на три ВУЗи – Львівський національний університет ім. І.Франка, Національний університет «Львівська політехніка», Львівський медичний університет ім. Д.Галицького. Втішає факт, що в середньому у кожного апліканта як мінімум 3-4 наукових праці, високий рівень знання іноземних мов.

 

ЛОГО «Центр розвитку науки» проводитиме збір заяв на участь у тренінгах до п’ятниці, 27 листопада включно.

 

Також, керівник тренінгового центру, Станіслав Шепітяк, повідомив, що попри обмежену кількість учасників, котрі зможуть взяти участь у найближчому тренінгу, всі бажаючі отримають шанс позачергово взяти участь у майбутніх тренінгах, що будуть проводитись «ЦРН».

 

«Окрім анкет учасників, Центр отримав також велику кількість пропозицій співпраці від ряду регіональних і міжнародних організацій», – зазначив керівник відділу регіональної і міжнародної співпраці, Степан Веселовський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ