Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Львівським двірникам підняли зарплату на 350 гривень

У зв’язку з переглядом тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій та приведення їх у відповідність до чинного законодавства, зарплата двірників зросте на 350 гривень, повідомила пре-служба Львівської міської ради.

«Йдеться про те, аби збільшити зарплатню двірників та працівників робітничих спеціальностей у ЛКП міста. Оскільки наші ЛКП, які обслуговують житловий фонд, є беззбитковими. Постійно виконуються значні ремонтні роботи. Найближчим часом заплановано провести значні ремонтні роботи. Задля мотивації працівників Львівська міська рада вирішила збільшити зарплату працівникам робітничих спеціальностей, таким чином заохочуючи кваліфікований персонал. В той же час, ми привели у відповідність штатний розпис, який зменшує кількість адміністративно-управлінських посад», - наголосила директор департаменту економічної політики Ірина Кулинич.

Нагадаймо, загалом місто Львів прибирає 2267 двірників. Для порівняння, середня зарплатня двірника у Тернополі сягає 1200 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ