Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівським підприємцям роз’яснюють новий податковий кодекс

Департамент економічної політики Львівської міської ради в рамках програми підтримки підприємництва провів перший семінар для підприємців щодо нового податкового кодексу, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На навчання прийшло понад 120 підприємців та бухгалтерів, які потребують професійного роз’яснення нового податкового кодексу.

«Ця подія надзвичайно актуальна для підприємців. Адже це питання, яке вже давно обговорюється – це спрощена система оподаткування. Ми знаємо, що було дуже багато пропозицій, що перша редакція, яка була запропонована, не влаштовувала підприємців. Хоча нам ще в квітні обіцяли Розділ XIV нового податкового кодексу, всі з нетерпінням чекали поки буде схвалена частина, яка стосується спрощенців. На сьогодні закон підписаний, і ми вже з 1 січня будемо працювати за новими правилами. Тому дуже актуально для підприємців, для найменших підприємців, які працюватимуть на спрощеній системі оподаткування, знати ці правила.

Сьогодні департамент економічної політики в рамках програми сприяння підприємництву організовує такий семінар. Ми дякуємо федерації бухгалтерів та аудиторів Львівського відділення та аудиторській компанії «Контракти аудит» за те, що вони проводять такий семінар», - розповіла в. о. начальника управління економіки Вікторія Довжик.

«Як відомо, з 1 січня 2012 року набирає чинності новий розділ кодексу України про спрощену систему оподаткування. Розділ, який стосується саме цієї системи оподаткування. У зв’язку з цим, є значні зміни в законодавстві, є багато неузгодженостей. Для того, щоб правильно працювали без штрафів в новому році ми з міською радою організували такий роз’яснювальний семінар, як правильно працювати на новій спрощеній схемі оподаткування, яку форму обрати, як правильно підготувати свою діяльність в цьому році», - розповів голова федерації професійних бухгалтерів та аудиторів України у Львівській області, директор аудиторської фірми «Контракти аудит» Андрій Єлісєєв.

Підприємці Львова активно зацікавилися семінаром, тому було прийнято рішення про проведення ще одного такого навчання. Наступний такий семінар відбудеться 7 грудня.

«Ми маємо на сьогодні вулику кількість охочих. На початках ми планували провести лише один семінар. Але вирішили провести два. Другий відбудеться 7 грудня. На кожен семінар зареєструвалось по 120 осіб», - зазначила Вікторія Довжик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ