Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Здоров'я

Львівським стоматологам знайшли гроші на зарплату

Виконавчий комітет Львівської міської ради пропонує збільшити видатки для виплати заборгованості заробітної плати за липень-серпень працівникам стоматологічним поліклінікам за рахунок зменшення видатків на придбання медикаментів. Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 19 липня, під час засідання виконкому, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Водночас, як зазначив міський голова Андрій Садовий, це рішення потрібно приймати, маючи чітку позицію бюджетної комісії та депутатського корпусу, тому це питання винесуть завтра на розгляд сесії міської ради.

Виконком ухвалив ще ряд бюджетних рішень. Зокрема, два з них – про збільшення видатків юридичному департаменту та про надходження субвенції – схвали з подальшим затвердженням на сесії міської ради.

«Пропонується збільшити видатки юридичному управлінню для сплати авансового внеску в сумі 369 тис. грн. за рахунок зменшення видатків Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю. До зарплати інспекції це не має жодного відношення. Також ми просимо включити ще три субвенції – дві з обласного бюджету: одну для охорони здоров’я на придбання медикаментів для хворих на цукровий діабет, і другу – на придбання квартири для дитини-сироти.  І третя субвенція –  з державного бюджету – 3 млн. на грошову компенсацію за неналежні житлові умови», - зазначила Ліна Миколаїв, заступник директора департаменту фінансової політики ЛМР.

Також схвалили зміни до переліку об’єктів, видатки на які у 2017 році будуть проводить за кошти бюджету розвитку міського бюджету, проте із правками, оскільки, як зауважила  директор департаменту економічного розвитку ЛМР Ірина Кулинич, ЛОДА  ще не визначилась по перерахуванні 50 млн. грн. субвенції – чи в загальний фонд, чи в фонд бюджет розвитку. «Ми закладаємо 50 млн. грн., але за потреби, доопрацюємо», – зазначила вона.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ