Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський адмінсуд заборонив заходи біля костелу Єзуїтів

Сьогодні вночі, 16 листопада, Львівський окружний адміністративний суд заборонив проведення з 17 листопада заходів біля храму святих апостолів Петра і Павла будь-яким організаціям, крім місії «Центр військового капеланства» УГКЦ, яка є власником будівлі храму, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Про це повідомили в юридичному управлінні Львівської міської ради. Відтак, адміністративний позов задовольнили частково. Суд постановив: «Обмежити, крім Місії «Центр військового капеланства» УГКЦ, реалізацію права на мирні зібрання шляхом заборони проведення зборів, мітингів, походів, демонстрацій, тощо, з 17 листопада 2013 року за адресою: вул. Театральна, 11 у м. Львові».

Нагадаємо, з заявками на проведення заходів у неділю біля храму святих апостолів Петра та Павла звернулися Контемплятивно-адораційний монастир Сестер Василіянок під покровом св.Пророка Іллі, ГО «Союз християнських матерів Львівської області», храм св. апостолів Петра і Павла УГКЦ. Також надійшли звернення від Андрія Муляка про проведення масових заходів – інформаційно-просвітницької кампанії щодо теорії створення світу та урочистого святкування 1025 річниці хрещення Русі –у суботу-понеділок на пр. Свободи.

Нагадаємо, міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до начальника СБУ у Львівській області Володимира Федірка щодо діяльності у Львові «секти Догнала». Також на найближче засідання сесії міської ради буде винесено проект ухвали «Про проведення масових заходів релігійного характеру на території, прилеглій до Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла», якою догналівцям буде заборонено проводити свої заходи біля церкви св. апостолів Петра і Павла. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ