Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Львівський «Alfa Jazz 2013» покажуть у 44 країнах світу

У Львові вже втретє відбудеться фестиваль Alfa Jazz Fest, який у 2013 році триватиме 4 дні, з 13 до 16 червня. Організатори забезпечать трансляцію фестивалю наживо черезсервіс Youtube, а також його покажуть у 44 країнах світу, завдяки партнерству з відомим французьким каналом Mezzo. Про це сьогодні, 22 листопада, під час брифінгу щодо подій 2013 року у Львові повідомив Тимур Мазур, організатор Alfa Jazz Fest,повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Також Тимур Мазур повідомив, що шанувальники джазу мають можливість визначити хед-лайнера фестивалю завдяки народному голосуванню, яке відбувається на Facebook - сторінці фестивалю. А хто ж стане хед-лайнером, оголосять вже незабаром.

«Не дивлячись на те, що ми трішки змістили фестиваль ближче до середини червня, ми все одно будемо відкривати джазове літо у Європі, ми залишаємося першим літнім джазовим фестивалем. Ми залишаємо 3 сцени – перша у парку культури ім. Богдана Хмельницького, яка називається тепер сценою імені Еді Рознера. Також буде сцена на площі Ринок та на площі біля Палацу Потоцьких», - каже Тимур Мазур.

Також від поділився інформацією щодо хедлайнерів: «Сьогодні останній день народного голосування у Фейсбуці. Кожен може долучитися до вибору хедлайнера. Також там можна спробувати виграти квиток на фестиваль».

Тимур Мазур розповів і про відгуки хедлайнерів минулого року: «Про Alfa Jazz Fest говорять хедлайнериминулих років. Джон Маклафлін запросив усіх своїх коллег і назвав наш фестиваль найкращим фестиваем в Європі. Кассандра Вілсон на своїй сторінці у ФБ написала, що залишилась дуже задоволена своїм перебуванням у Львові та запросила усіх своїх коллег і друзів на наступний фестиваль у 2013 році».

Зазначимо, сьогодні в рамках Форуму «Перемагай з Левом!», який другий день триває на «Арені Львів», презентували головні фестивалі 2013 року. Зазначимо, тема сьогоднішного дня Форуму – організація мега-подій.

Серед фестивалів, які точно відбудуться у 2013 році, організатори назвали: Alfa Jazz Fest (13-16 червня), Родинне Свято Пампуха (7-9 січня), свято Шоколаду (14-17 лютого), Фестиваль пива (8-12 травня). Окрім цього, Львів подасть заявку напроведення «Фольклоріади» у 2016 році

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ