Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Львівський бізнесмен поскаржився Кметю, що податкова тисне, як за часів Медведчука, і винен у цьому БЮТ

ДПІ у Галицькому районі міста Львова робить з підприємцями те, що раніше робив Медведчук. Про це сьогодні, 25 листопада, під час «гарячої лінії» з головою Львівської ОДА Миколою Кмітем заявив власник торгового дому «Липовий цвіт» Володимир Липинський, який вважає, що за такий стан справ відповідальність несе БЮТ. Чому саме БЮТ, Володимир Липинський не уточнив.

 

За його словами, торговий дім «Липовий цвіт» є платником податків на загальний підставі, однак ДПІ у Галицькому районі міста Львова вимагає, щоб підприємство платило податок з товарообігу, попри те, що такого податку в Україні не існує. Відтак, податкова відмовляється приймати звіти у бухгалтера підприємства. Керівництво ДПІ мотивує свою поведінку тим, що Пенсійний фонд не має чим платити пенсії.

 

Голова Львівської ОДА Микола Кміть, зазначив, що львівські підприємці заробляють лише 60% від тих пенсій, які потрібно платити пенсіонерам Львівщини. Губернатор обіцяв зясувати ситуацію з ДПІ у Галицькому районі Львова з головою ДПА у Львівській області.  

 

Нагадаємо, що до Помаранчевої революції одним із голів ДПА у Львівській області був Сергій Медведчук, рідний брат Віктора Медведчука.    

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ