Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівський «Фронт змін» не висунув ані кандидата: підтримає сподвижників

29 грудня відбулася конференція Львівської обласної організації політичної партії «Фронт Змін», на якій розглядалося питання щодо висунення кандидатів у депутати Львівської обласної ради на проміжні вибори, що мають відбутися 27 січня 2013 року. Про це повідомила прес-служба ЛОО "Фронту змін".

Конференція ЛОО Політичної партії «Фронт Змін» прийняла рішення підтримати кандидатів від партій Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» («Батьківщина», «Фронт Змін», Народний рух України, «Народна самооборона», «За Україну!», «Реформи і порядок», «Громадянська позиція») та опозиційних політичних партій – партнерів у боротьбі з провладним режимом – ВО «Свобода» та «УДАР Віталія Кличка».

«Єдність на парламентських виборах та опісля – під час роботи Верховної Ради України – дозволила продемонструвати владі, що опозиція йде потужним фронтом і не дозволить зруйнувати демократичні засади та незалежність України. Ми розпочали конструктивну роботу між опозиційними фракціями у парламенті. Цю ж єдність ми демонструємо і на Львівщині протягом трьох років і сьогодні. Тому львівський обласний «Фронт Змін» підтримає рішення конференцій політичних партій, що входять до Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина», а також рішення наших опозиційних побратимів -ВО «Свобода» та «УДАР», - зазначив голова ЛОО ПП «Фронт Змін» Микола Кадикало.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ