Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівський ізоляторний завод та Южноуральський арматурний ізоляторний завод узгоджуватимуть свої дії

ЗАТ «Львівський ізоляторний завод» та російський Южноуральський арматурний ізоляторний  завод створили асоціацію для того, щоб узгоджувати свої дії. Про це «Гал-info» повідомив начальник управління промисловості Львівської ОДА Ростислав Сорока.
За його словами, Южноуральський арматурний ізоляторний завод та Львівський ізоляторний завод є найбільшими виробниками скляних ізоляторів для всіх повітряних ліній електропередач. Російське підприємство володіє 14% акцій Львівського ізоляторного заводу, і тому для узгодження дій була створена асоціація.
ЗАТ „Львівський ізоляторний завод" - єдине в Україні підприємство з випуску скляних ізоляторів для всіх повітряних ліній електропередач.
      Підприємство засноване в 1965 році як дослідне виробництво. Продукція підприємства постачається більш ніж в 50 країн світу. Основними споживачами продукції ізоляторного заводу на сьогодні є ДП ПЕК „Укренерго", також ізолятори експортуються в Росію, Казахстан, Туркменістан, у країни Європи (Польщу, Болгарію, Швейцарію), у В'єтнам, в країни Близького Сходу (Афганістан, Ліван), у скандинавські країни (Швецію, Фінляндію, Норвегію).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ