Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Львівський міськвиконком виділив на соціальні пільги майже 180 тис. грн

Сьогодні, 19 листопада, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради було прийнято рішення про перерозподіл коштів у межах затвердженого бюджету на 2010 рік. Управління соціального захисту Львівської міської ради отримало додатково 179,3 тис. грн.

«Крім того, управлінню з питань будівництва на 1,9 тис. грн збільшено видатки на капітальний ремонт школи № 42, бо вони мають заборгованість. 99 тис. грн видідено на проведення опитування. Також збільшується фінансування відзначення пам’ятних дат на 17,9 тис. грн. Залізничний районний відділ освіти попросив збільшити видатки на електроенергію за рахунок економії коштів на харчування Крім цього, управління охорони історичної спадщини отримало 14,9 тис. грн., управління охорони здоров’я – 43,2 тисячі гривень на оплату поточного сантехнічного ремонту у лікарні швидкої допомоги», - повідомила заступник директора департаменту фінансової політики Львівської міської ради Ліна Миколаїв.

В тому ж рішенні зазначено, що з державного бюджету до бюджету Львова надійшло 350 тис. грн, які були заборговані державою за минулий рік.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ