Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Львівський онкоцентр отримав сучасний комп’ютерний томограф

Сьогодні, 8 липня у Львівському державному онкологічному регіональному лікувально-діагностичному центрі відбувся запуск сучасного комп’ютерного томографа. У заході взяли участь голова Львівської ОДА Василь Горбаль, директор фонду Рината Ахметова «Розвиток України» Анатолій Заболотний, головний лікар Львівського державного онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру Ігор Ковальчук. Томограф було придбаного за кошти фонду «Розвиток України» в рамках проекту «Рак виліковний».

Василь Горбаль подякував Фонду «Розвиток України» а також його голові Ринату Ахметову за придбання та швидке налаштування обладнання і висловив сподівання на продовження співпраці у рамках проекту «Рак виліковний».

Також голова ОДА зазначив: «На цьому прикладі я хочу показати ефективну реалізацію принципу, задекларованого мною, що бізнес повинен бути відповідальним. Тому ми будемо співпрацювати із бізнесом, який підтримує соціальні проекти»

Довідка:

Вартість обладнання складає 800 тис. доларів (6.5 млн. грн.). Новий 24-зрізовий комп’ютерний томограф забезпечує високоякісне зображення при суттєвому зниженні рентгенівського опромінення на пацієнта. За допомогою апарату лікарі зможуть проводити планування для променевої терапії, діагностичні обстеження всього тіла, віртуальну ендоскопію, перфузію, кількісну оцінку васкулярних порушень та ін. Діагностика на томографі є безкоштовною для пацієнтів центру.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ