Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Львівський "податковий майдан" скликає круглий стіл

Громадськість вимагає прозорої процедури призначення начальника фіскальної служби. З цим проханням голови громадських організацій та керівники громадських формувань Львівщини звернулися до голови ЛОДА та народних депутатів України від Львівщини.

Як йдеться у зверненні, на Львівщині вже більше року не призначається керівник головного управління Державної фіскальної служби.  Крім того, результати попереднього конкурсу на заміщення цієї посади не беруться до уваги керівництвом управління. А нещодавно активістам стало відомо, що начальника фіскальної служби у Львові столичні чиновники хочуть призначити «кулуарно».

Представники активної громадськості категорично проти призначення поза конкурсом нового керівника ГУ ДФС у Львівській області.  Тому голови громадських організацій та керівники громадських формувань, а саме ГО «Розвиток Громади», ГФ «Афганська сотня», ГО «Народна самооборона Львівщини», ГО «ВАРТА 1», ГО «ВАРТА 700», ГФ «Рабів до раю не пускають», ГО «Самооборона Львівського Євромайдану», ГО «Волонтерський полк», ГІ «Економічний бойкот ний рух +», ГО «Правий Сектор Захід», ГО «Пріоритет права», ГО «Автосотня самооборона» підготували та сформуали колективне звернення до голови Львівської ОДА Олега Синютки та народних депутатів України від Львівщини.

У тексті звернень йдеться про необхідність у якнайкоротший термін, а саме 8 липня,  організувати та провести круглий стіл за участю представників громадськості , народних депутатів, ЗМІ та Львівської ОДА щодо забезпечення максимально прозорої та відкритої процедури призначення на посаду начальника  ГУ ДФС у Львівській області.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ