Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівський «Світоч» проведе дослідження, як вартість цукру впливає на роботу підприємства

Найбільший львівський виробник солодощів, кондитерська фірма «Світоч» ще не знає, як позначиться на виробництві цінова ситуація з цукром.

 

Голова правління ЗАТ «Кондитерська фірма «Світоч» Едвард Сміт у відповідь на запитання Гал-інфо повідомив, що на підприємстві буде проведено внутрішнє дослідження. Відтак, за його результатами стане відомо, чи підвищення цін на цукор вплине на економічну ситуацію на фірмі і чи буде потреба, відповідно, підвищувати ціни на продукцію

 

«Ціни на сировину постійно коливаються. Приміром, минулого року до 3 тис. доларів за тону подорожчало какао-масло, і ми змушені були підняти ціни на наші вироби», – каже Едвард Сміт.

 

Додамо, як інформує Державна інспекція з контролю за цінами у Львівській області, за період з 21 по 28 січня 2010р. зросли середні роздрібні ціни на цукор-пісок в підприємствах торгівлі з 7,70 до 8,58 грн/кг, або на 11,4% та на продовольчих ринках - з 7,83 до 9,95 грн/кг, або на 27%. Станом на 20.01.10 середня ціна у підприємствах торгівлі по Україні становила 7,49грн/кг, мінімальна ціна – 6,93грн/кг (Рівненська обл.), максимальна – 8,27грн/кг (Запорізька обл.); середня ціна на продовольчих ринках України становила 7,51грн/кг, мінімальна ціна – 7,06грн/кг (АР Крим.), максимальна – 8,00грн/кг (м. Севастополь). Станом на 20.01.10 у Львівській області середня роздрібна ціна на цукор у підприємствах торгівлі становила 7,70грн/кг, на продовольчих ринках області - 7,83грн/кг.).

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ