Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський Центр соціальних служб для дітей та молоді відзвітував за рік своєї роботи

1 листопрада Львівському міському Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді виповнилось рік. За цей час структура, яка фінансується міським бюджетом, надала 547 послуг львів’янам з яких 149 -- юридичних та 12 психологічних. Центром створено загальний банк даних сімей Львова, які перебувають у складних життєвих обставинах, а це понад 100 сімей.
Створено ряд соціальних спеціалізованих формувань: телефон довіри 058, службу підтримки сім’ї, школу волонтерів, студентську соціальну службу, службу соціального супроводу неповнолітніх та молоді, які повернулися з місць позбавлення волі, консультативні пункти при пологових відділеннях на вул.. Мечнікова та Раппопорта, службу роботи із споживачами наркотиків. Було також організовано ряд заходів до Дня Матері, Дня Молоді (свято в клубі Пікассо) та дискотека для молоді з обмеженими можливостями, Дня захисту дітей та Дня незалежності для дітей-сиріт та дітей з малозабезпечених сімей. Центром було забезпечено соціальним супроводом семи прийомних сімей Львова.
За словами директора центру Віри Покотицької у майбутньому році подібні Центри планують створити у кожному районі Львова де працюватимуть чотири соціальні працівника.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ