Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський військкомат отримав нового керівника

Від сьогодні, 11 травня, підполковник Олександр Тіщенко є тимчасовим виконувачем обов’язків військового комісара Львівського обласного військкомату. На цій посаді він замінив полковника Миколу Садовського, повідомила прес-офіцер Львівського обласного військового комісаріату лейтенант Юлія Кіндзерська.

Представлення нового комісара відбулося 11 травня у Львівському обласному військовому комісаріаті. Олександр Тіщенко запевнив, що він готовий почути усіх та швидко реагувати на нові проблеми.

Підполковник Тіщенко народився у м. Буськ у 1975 році. Він розпочав свою військову кар’єру ще у юності, вступивши до Львівського військового ліцею ім. Героїв Крут. Потім закінчив Одеський інститут Сухопутних військ України.

Перед тим, як очолити Львівський обласний військовий комісаріат, Олександр Тіщенко обіймав посаду військового комісара одного з районних військових комісаріатів м. Львова. Окрім того, Олександр Тіщенко як учасник бойових дій має бойовий досвід та досвід керування на обласному рівні, адже з липня 2014 до квітня 2015 року він перебував на посаді військового комісара Львівського ОВК.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ