Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський виконком - як “масонська ложа”

Діяльність виконкому Львівської міської ради абсолютно непублічна, і сам виконком недоукомплектований. На ці важливі проблеми Львова звертають увагу депутати Української галицької партії.

Бо все у колі “своїх” і доволі-таки таємно. Наприклад, до складу Виконкому, крім осіб, що входять туди за посадою, мають обрати також представників громадськості та установ і організацій міста (відповідно до п.1.8. Положення про виконавчий комітет Львівської міської ради). У Галицькій Партії наполягають, щоби Виконком доукомплектували найближчим часом. Також депутат від УГП Ігор Дякович наголосив, що громада міста має право на інформацію про засади функціонування виконавчого комітету ЛМР, принципи його роботи, а також на залучення до процесу контролю за його роботою. Без вільного доступу до інформації, звісно, ніякого контролю бути не може.

Відтак Галицька Партія вимагає на сайті ЛМР оприлюднити регламент роботи Виконкому, проекти його рішень (не пізніш як за 20 днів до дати їх розгляду) , а також, зважаючи на те, що виконавчий комітет наділений повноваженнями щодо затвердження містобудівних умов та обмежень на проектування та реконструкцію  забудови у місті, включити до його складу представників громадських організацій-експертів у галузі архітектури та будівництва.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ