Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівський виконком ухвалив ряд містобудівних рішень

Сьогодні, 3 листопада, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради розглянули ряд рішень, що стосувалися детального плану територій і містобудівних умов та обмежень. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Таким чином, було прийнято 2 рішення про внесення змін до детального плану територій; 2 рішення, що затвердили детальний план територій, та 3 рішення про його розроблення.

На засіданні виконкому було прийнято рішення:

Про надання дозволу на внесення змін до детального плану житлового району «Під Голоском».

Про надання дозволу на внесення змін до детального плану території у районі вулиці проектованої, вул. Зеленої, вул. В. Навроцького, просп. Червоної Калини.

Про затвердження детального плану території у районі вул. В. Липинського.

Про затвердження детального плану території у районі вул. Трускавецької, вул. Наукової, вул. Академіка Я. Підстригача.

Про розроблення детального плану території у районі вул. Дж. Вашингтона вул. Довгої, вул. Хлібної.

Про розроблення детального плану території у районі вул. Л. Перфецького.

Про розроблення детального плану території у районі вул. Щирецької.

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 22.09.2017 No 847.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на каналізування ЛМКП «Львівводоканал» району «Стара Левандівка» (вул. На Чвертях – вул. Є. Олесницького, вул. Загородня, вул. Пропелерна, вул. Моторна, вул. Д. Чижевського, вул. Г. Чечета, вул. М. Каганця, вул. Л. Мацієвича, вул. Є. Олесницького).

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію з розширенням ПАТ «Укргазвидобування» адміністративного корпусу на території Львівського КНДЦ на вул. Стрийській, 144.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ПП «Інжект» багатоквартирного житлового будинку з об’єктами обслуговування у цокольному поверсі на вул. Пасічній, 133-А.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво релігійною громадою Української автокефальної православної Церкви Архистратига Михаїла каплиці з допоміжними приміщеннями на вул. І. Пулюя (біля будинку No 4).

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ ТПК «Бук-Холдінг» будівлі сушки деревини  на вул. Генерала В. Курмановича, 2.

Перенесено на наступне засідання виконкому рішення «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію з розширенням гр. гр. Степанковою В. С. та Карпином Р. М. нежитлового приміщення на вул. Науковій, 10 А за рахунок надбудови та влаштування приміщень для ремонту побутової техніки.»

Не прийнято рішення Про надання дозволу на внесення змін до детального плану території, обмеженої вул. В. Липинського, вул. Промисловою, вул. Городницькою, вул. Л. Бетховена (зміна №1)».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ