Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський виконком затвердив 9 містобудівних умов та обмежень

Сьогодні, 22 вересня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради затвердили 9 містобудівних умов та обмежень і розроблення детального плану території у районі вул. Уласа Самчука, вул. Паркової, вул. І. Франка до межі Стрийського парку. Також 4 рішення перенесли на доопрацювання. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Було прийнято рішення:

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво гр. гр. Волинцем В. А. та Наконечним Д. Р. багатоквартирного житлового будинку на вул. Очеретяній.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реставрацію гр. гр. Герасимовою С. І., Герасимовим Ю. В., Семківим Ю. Б. житлового будинку № 13 на пл. Данила Галицького з розширенням за рахунок відновлення раніше зруйнованих двох поверхів з новостворених приміщень до квартири № 5 і до квартири № 23.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво гр. Сикоцинською Л. В. багатоквартирного житлового будинку з вбудованим підземним гаражем на вул. П. Калнишевського, 13 зі знесенням існуючих споруд.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію з розширенням гр. гр. Слободян У. І. та Слободяном М. В. магазину на вул. О. Бабія, 12-А за рахунок прибудови.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реставрацію гр. Черник-Кюнг О. А. кав’ярні «Цукернича кав’ярня «Арсенальська» з приєднанням до неї квартир другого поверху № 2 та № 3 на вул. Арсенальській, 7.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію Львівським державним університетом фізичної культури стадіону комплексно-спортивної бази Львівського державного університету фізичної культури на вул. М. Черемшини, 17 (корпус загального призначення).

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію будівель та системи теплопостачання спортивно-культурного комплексу Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут на вул. Пасічній, 68 з метою енергозбереження.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «Львівська інвестиційна компанія» комплексу багатоквартирних житлових будинків «Східний пагорб» з приміщеннями громадського призначення та підземними паркінгами на вул. Малоголосківській (будинки Д1-Д7 згідно з генпланом).

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «Розвиток нерухомості» двосекційної, двотрансформаторної підстанції ТП 6/0,4 кВ на просп. В. Чорновола, 69.

Про відмову гр. Іванцю М. І. у наданні містобудівних умов та обмежень на реконструкцію квартири № 57 з розширенням за рахунок влаштування консольного балкону на вул. Ю. Федьковича, 13.

Про розроблення детального плану території у районі вул. Уласа Самчука, вул. Паркової, вул. І. Франка до межі Стрийського парку.

Також перенесено такі рішення на доопрацювання:

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію з розширенням гр. Климочком І. І. будівлі під літерою «Б-1» на вул. Торф’яній, 10 за рахунок прибудови кафе на 20 місць та знесенням будівлі операторної.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію з розширенням гр. Панкевичем Р. Я. приміщення кафе-бару на вул. Кульпарківській, 115 за рахунок надбудови під виставковий зал з магазином. 

Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію ТзОВ «Бізнес-центр Лемки» існуючих нежитлових приміщень на вул. Лемківській, 15-А з розширенням за рахунок надбудови під готель та приміщення громадського призначення.

Про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на будівництво ТзОВ «Спецавтобаза громадського харчування», корпорацією будівельних підприємств «Карпатбуд» багатоквартирного житлового будинку з вбудованою автостоянкою на вул. Варшавській, 201 та вул. Круглій зі знесенням існуючого будинку на вул. Круглій, 5-А.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ