Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Львівський Євромайдан закликає не розходитись, кульмінація буде 1 грудня

Сьогодні, 29 листопада, на Facebook спільнота Євромайдан Львів оприлюднила заяву свого оргкомітету, де закликає всіх стояти до кінця, бо кульмінаційний момент відбудеться 1 грудня.

Подаємо текст заяви:

«Після відмови Януковича підписати угоду про асоціацію у Вільнюсі наша студентська революція повинна перерости в революцію народну. Щоб досягти мети, ми повинні переходити до радикальніших дій. Тому координаційна рада вирішила запросити сюди, на Євромайдан, представників опозиційних політичних сил, людей старшого покоління. 

Організатори київського Євромайдану повинні оголосити своє рішення о 19.00. Вони також мають намір поєднати зусилля з політичними силами. Ми будемо координувати наші дії з Києвом та іншими Євромайданами України.

У штабі Євромайдану у Львові створено жорстку вертикаль, діяльність наметового містечка та охорони буде суворо контрольована.

Ми не розходимось. Закликаємо сюди, на Євромайдан, усіх і стоїмо до кінця. Ми нарощуємо сили. Кульмінаційним днем для нас буде неділя.

Нагадуємо, що ми тут не заради танців і музики, а щоб змінити владу і досягти вступу України до ЄС. Це не шоу, це – майдан».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ