Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Львів-ТБ» повторно подаватиме заявку на ліцензію

У Львівській обласній раді відбулася розширена нарада щодо діяльності комунального підприємства “Телекомпанія “Львів-ТБ”, яку ініціював голова комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, духовного відродження та засобів масової інформації Орест Шейка. Про це повідомила прес-служба облради.

Учасники наради обговорили ситуацію на телеканалі “Львів-ТБ” у зв’язку звідмовою Національної ради з питань телебачення та радіомовлення у наданні ліцензії, а також заслухали концепцію та план діяльності телекомпанії.

Керівництво телеканалу презентувало учасникам наради своє бачення майбутньої політики каналу, сітки мовлення, концепції окремих програм, а також шляхи технічного вирішення цих концептуальних планів. За результатами наради, зокрема рекомендовано директорові телекомпанії “Львів-ТБ” повторно подати до Нацради заявку на отримання ліцензії.

Довідка.

У засіданні взяли участь, окрім Ореста Шейки, депутат Тарас Курчик, заступник начальника управління з питань соціально-культурної діяльності обласної ради Андрій Холявка, начальник управління економічного аналізу та прогнозування обласної ради Андрій Бондаренко, представник Національної ради з питань телебачення та радіомовлення Петро Цеголко, голова ЛОО Національної спілки журналістів Ярослав Климович, в.о. начальника головного управління внутрішньої політики, преси та інформації Львівської ОДА Ірина Романів, начальник аналітично-інформаційного управління ЛОДА Дмитро Посипанко та керівництво телекомпанії “Львів-ТБ”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ