Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

«Львівтеплоенерго» хоче відкоригувати свої тарифи на теплопостачання

У понеділок, 4 грудня ЛМКП «Львівтеплоенерго» проведе громадські слухання щодо коригування тарифу на теплопостачання для бюджетних і інших споживачів. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради з посиланням на підприємство.

Після громадських обговорень новий проект відкоригованих тарифів розглядатиме і затверджуватиме Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг. За прогнозами тепловиків, новий, відкоригований тариф, може вступити в дію не швидше лютого 2018 року.

Для бюджетних споживачів тариф на опалення планують підняти до 1649,63 грн/Гкал. Для інших споживачів (комерційні та громадські організації) тариф планують підняти до 1650,41 грн/Гкал.

Тариф на гаряче водопостачання для бюджетних установ планують збільшити до 87,19 грн/м3. Тариф на гаряче водопостачання для інших споживачів планують збільшити до 87,23 грн/м3.

Після громадських обговорень проект відкоригованих тарифів ЛМКП «Львівтеплоенерго» подаватиме на розгляд та затвердження НКРЕКП.

Тариф на теплопостачання для населення переглядати не планують.

Нагадаємо, діючий тариф для бюджетних установ на опалення становить 1206,03 грн/Гкал, для інших споживачів 1574,54 грн/Гкал. Діючий тариф на гаряче водопостачання для бюджетних установ становить 63,60 грн/м3, для інших споживачів – 81,64 грн/м3.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ