Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

«Львівводоканал» щомісяця стоїть перед загрозою відімкнення електрики – директор

«ЛМКП «Львівводоканал» веде роботу на виживання. Ми існуємо від місяця до місяця: в останніх числах кожного місяця ми стоїмо перед загрозою відімкнення електроенергії», - заявив сьогодні, 31 серпня, під час брифінгу директор підприємства Мирослав Заплатинський.

«На сьогодні ми маємо 21 млн. податкових зобов’язань, з яких 10 млн. - ПДВ. Крім того, ми маємо борг по позиці Світового банку: на сьогоднів суді тільки розглядається2 млн грн пені і ще 2 млн 300 тис. доларів США, які потрібно сплатити за позикою. Також маємо кредиторські зобов’язання по основних матеріалах, які ми використовуємо у своїй роботі, на сьогодні вони становлять 4,5 млн грн», - розповів він.

«З останніх сил сплачуємо заробітну плату, яку ми не індексували. Тобто ми не виконуємо у повній мірі вимоги по збільшені мінімальної заробітної плати, бо ми не маємо коштів для цього. Ми пішли таким шляхом: краще виплатити меншу, ніж нарахувати більшу, але мати по ній заборгованість», - наголосив Заплатинський.

За його словами, підприємство не може у повній мірі проводити ті роботи, які запланувало, у тому числі і по заміні мереж та відновленню благоустрою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ