Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’ян кличуть на акцію підтримки Патрульної поліції

Львів’ян закликають вийти на акцію підтримки Патрульної поліції, яка відбудеться завтра, 21 лютого, о 12.00 на площі перед пам’ятником Шевченкові.

«Львів`яни, вийдемо в неділю в центр в підтримку? Ради чесного суду, заради справедливості. Заради того, щоби інші поліцейські знали, що ми їх підтримуємо віримо в них. Без оцінок діяльності МВС, прокуратури, судової системи. Щоби продемонструвати співробітникам нової поліції розуміння суспільством важливості їх роботи, і в свою чергу - донести до суспільства необхідність надавати підтримку поліцейським в їх роботі. Ми ж можемо вийти без організаторів, сцен та мікрофонів? Я вірю, що більшість людей (хто вірить в невинність Олійника С.В., а хто - впевнений що той коп вбивця) бажає чесного розгляду справи. Це теж буде таким собі способом сказати, що ми слідкуємоі не дамо посадити невинних чи відпустити винних. 

Кияни збираються в неділю, об 12 годині на місці, де представляли київську поліцію. Ми можемо вийти в неділю в той же час під міську раду.
п.с. політичним силам там не місце, вибачайте», - такий заклик поширюють організатори в соцмережах, зокрема, в групі Моя нова поліція Львів.

Нагадаємо, така ж акція відбудеться 21 лютого у Києві на Софіївській площі о 12:00. Небайдужі виступають проти рішення суду про взяття під варту патрульного поліцейського Сергія Олійника, якого підозрюють у вбивстві 17-річного підлітка під час погоні за BMW. Також акція має на меті підтримати нову Патрульну поліцію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ