Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’ян просять не нищити зупинки громадського транспорту

Як повідомили у КП «Адміністративно-технічне управління» Львівської міської ради, кілька днів тому черговий раз було пошкоджено дашок на зупинці громадського транспорту біля парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького на вул Вітовського. Сьогодні силами комунального підприємства пошкодження ліквідовано. Однак, як зазначають на підприємстві, яке є балансоутримувачем цієї зупинки, вандали дуже часто ламають конструкції, що є на зупинках. Про це повідомила прес-служба міської ради.

«На балансі нашого підприємства є близько 10 зупинок громадського транспорту. Однак найбільше проблем щотижня виникає з зупинкою на вул Вітовського. Як тільки ми полагодимо поломки, знову вчиняються вандальні дії. А ремонт обходиться у кілька тисяч гривень. Ніяких коштів міського бюджету не вистачить, якщо такий вандалізм продовжуватиметься.

Наші працівники закупили потрібні матеріали і вже дашок на зупинці на вул Вітовського відремонтовано. Однак, хочемо звернутись до мешканців з проханням не нищити зупинки громадського транспорту», - зазначила керівник КП «Адміністративно-технічне управління» Інна Свистун.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ