Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’ян просять не заїжджати в центральну частину міста

У зв`язку з погіршенням погодних умов управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради просить львів`ян бути обережними на вулицях міста. Про це „Гал-info” повідомили в прес-центі міської ради. Як повідомили в КТП-13, сьогодні в кожному районі працює по 4 піскорозкидачі.
За даними Обласного гідрометеоцентру, 27 листопада у Львові очікуються пориви вітру 17-22 м/с, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. На 28 листопада синоптики прогнозують пориви вітру та хуртовини, на 29 листопада – дощ з мокрим снігом. За інформацією Обласного гідрометеоцентру, складні погодні умови пов’язані з проходженням територією міста атмосферних фронтів від циклону, що знаходиться в районі Москви.
У зв’язку з утворенням ожеледиці та можливістю виникнення небезпечних ситуацій на дорогах управління транспорту та зв’язку просить пішоходів бути особливо уважними на дорогах, а водіїв - не користуватися приватним автотранспортом та не заїжджати у центральну частину міста.
Департамент житлового господарства звертається з проханням не паркувати автотранспорт на магістральних вулицях, адже це створює серйозні перешкоди для прибирання вулиць.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ