Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’ян закликають проголосувати за львівський аеропорт

Відкрито голосування для визначення переможця Національного рейтингу «Кращий аеропорт України» та «Кращий авіаперевізник». Долучитись до інтернет-опитування можна за посиланням: http://contest.aviaspravka.com.ua/ua/. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Асоціація «Аеропорти України» цивільної авіації з 15 липня 2017 року започаткувала проведення Національного рейтингу «Кращий аеропорт України» та «Кращий авіаперевізник» за версією авіапасажирів.

Рейтинг базується на основі результатів опитування авіапасажирів, а не на виборі професійних експертів.

Метою впровадження цього рейтингу є визначення кращого аеропорту та авіакомпанії, які в першу чергу у своїй діяльності приділяють особливу увагу створенню зручних умов авіапасажирам всіх категорій в частині комфорту та якості послуг.

Для визначення найкращого аеропорту та авіакомпанії пропонують такі критерії:

«Кращий аеропорт України»:

• наявність та якість необхідної інфраструктури, в тому числі для пасажирів з обмеженими можливостями;

• доброзичливість та кваліфікація персоналу;

• наявність, доступність та якість допоміжної інфраструктури аеропорту (заклади харчування та торгівлі, наявність спеціальних сервісів для пасажирів з дітьми тощо).

2. «Кращий авіаперевізник»:

• регулярність польотів

• рівень безпеки

• стан повітряного судна (ПС)

• якість сервісу на всіх етапах подорожі: від бронювання авіаквитка до закінчення авіаподорожі.

Інтернет-опитування серед авіапасажирів триватиме протягом більш, як двох місяців (15 липня – 1 жовтня 2017 року), за результатами якого у жовтні буде визначено кращий аеропорт та кращий авіаперевізник 2017-го року за версією авіапасажирів.

Посилання на інтернет-опитування розміщено на таких ресурсах:

• Сайт Асоціації «Аеропорти України» ЦА (aauca.org.ua);

• Сайт Національної Авіадовідки 677 (aviaspravka.com.ua);

• Український Авіаційний Портал (aviation.com.ua).

За цими критеріями респондентам буде запропоновано оцінити роботу всіх аеропортів України та авіакомпаній, незалежно від країни походження, що виконують рейси в/із аеропортів України.

Переможці будуть відзначені відповідними дипломами, цінними подарунками, про що буде оголошено в ЗМІ, на WEB- сайтах, FB.

Започаткування такого щорічного рейтингу надасть можливість значно підвищити якість послуг, що надаються громадянам України аеропортами та авіакомпаніями, що буде заохочувати до покращення якості та розширення переліку послуг, які надаються.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ